reklam
reklam
DOLAR
EURO
STERLIN
FRANG
ALTIN
BITCOIN
reklam

CUMHUR İTTİFAKININ BİRLİĞİ PARMAK ISIRTTI

Yayınlanma Tarihi : Google News
CUMHUR İTTİFAKININ BİRLİĞİ PARMAK ISIRTTI
reklam

CUMHUR İTTİFAKININ BİRLİĞİ PARMAK ISIRTTI

Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan ve Bilge lider Dr. Devlet Bahçeli’nin Kırıkhan’daki dava ve yol arkadaşları, neferleri olan Cumhur İttifakının birleşenleri bugün Kırıkhan’da bir araya gelerek verdikleri birlik ve beraberlik mesajı ile adeta parmak ısırttı.

Bugün sabah düzenlenen toplantıya, AK Parti Hatay Milletvekili ve Dijital mecralar Komisyon Başkanı Hüseyin Yayman, Milliyetçi Hareket Partisi Hatay Milletvekili Lütfi Kaşıkçı, Kırıkhan Belediye Başkanı Ayhan Yavuz, AK Parti Kırıkhan Belediye Başkan Adayı Ömer Erdal Çelik, Ak Parti ilçe Başkanı Mustafa İbiş, Milliyetçi Hareket Partisi ilçe Başkanı Hamza Cirnooğlu, Cumhur ittifakının bileşenleri ve AK Parti 3. Kademe yönetim kurulu üyeleri katıldı.

Toplantıda konuşmalar yapan Milletvekilleri Yayman ve Kaşıkçı, Belediye Başkanı Yavuz, Belediye Başkan Adayı Ömer Erdal Çelik, ilçe başkanları İbiş ve Cirnooğlu; ” yaşanan 6 Şubat depreminin ardından Hatay’ın ve Kırıkhan’ın en kısa sürede ayağa kalkabilmesi için Hatay Büyükşehir Belediyesin de Ömer Erdal Çelik’in bütünleşmesinin ilimiz ve ilçemizin geleceği açısından önemini vurguladılar.

Hatay’ın ve Kırıkhan’ın geleceği için Cumhur İttifakı bileşenleri olarak nasıl ki ülke bekası için bir araya gelmiş isek Hatay’ın ve Kırıkhan’ında bekası için aynı düsturla çalışıp hiçbir siyasi makam ve İstikbal peşinde koşmadan hizmet edeceğimize söz veriyoruz.

UNUTMAYALIM Kİ;

Girmeden tefrika bir millete düşman giremez.
Toplu vurdukça yürekler onu top sindiremez.” Dediler.

reklam

YORUM YAP