reklam
reklam
DOLAR
EURO
STERLIN
FRANG
ALTIN
BITCOIN
reklam

Çeşitli suçlardan aranan 7 firari yakalandı

Yayınlanma Tarihi : Google News
Çeşitli suçlardan aranan 7 firari yakalandı
reklam

Hatay Emniyet Müdürlüğü aranan şahısların yakalanmasına yönelik çalışmalarını sürdürüyor. Dörtyol’da yapılan çalışmalar neticesin de, kendi kullanımları için ihtiyaç duyduğu esrar elde etmek amacıyla kenevir ekimi yapmak suçundan 1 yıl hapis cezasıyla aranan S.C. ile bilişim sistemleri banka veya kredi kurumlarının araç olarak kullanılması suretiyle dolandırıcılık ve kurumlarının araç olarak kullanılması suretiyle dolandırıcılık suçlarından hakkında 5 yıl hapis cezasıyla aranan A.C. düzenlenen operasyonlarla yakalandı. Gözaltına alınan S.C. ve A.C. sevk edildikleri adli mercilerce tutuklandı.

İSKENDERUN’DA 5 ARANAN ŞAHIS YAKALANDI

İskenderun’da yapılan çalışmalar neticesinde ise basit yaralama suçundan aranan K.A., sayı ve nitelik bakımından vahim olan silah ve mermilerin satın alınması, taşınması, bulundurulması suçundan hakkında 4 Yıl 7 ay hapis cezası bulunan N.A., Fuhuşa teşvik, aracılık veya zorlama olayının şüphelisi H.G., Gürsel mahallesinde meydana gelen ateşli silahla kasten yaralama olayının şüphelisi G.S. ve 6136 Sayılı Kanuna Muhalefet olayının şüphelisi H.Ö. yakalandı. Şahısların evlerinde yapılan aramada 2 adet ruhsatsız tüfek ve 12 adet kartuş ele geçirildi.

Gözaltına alınan şahıslardan geçirildikleri sağlık kontrolü ardından sevk edildikleri adli merciler tarafından H.G., K.A. ve H.Ö. serbest bırakılırken, G.S. ve N.A. tutuklanarak cezaevine konuldu.


Yerel Haberler kategorisinde bulunan hiçbir habere herhangi bir editoryal müdahalede bulunulmamıştır. Anadolu Ajansı, İhlas Haber Ajansı, Demirören Haber Ajansı tarafından hazırlanan tüm Hatay Haberleri, otomatik olarak servis edildiği şekilde bu sayfada yer almaktadır. Hatay Haberleri bölümünde yer alan haberlerin tamamının hukuki muhatabı haberi servis eden ajanslardır.

reklam

YORUM YAP