reklam
reklam
DOLAR
EURO
STERLIN
FRANG
ALTIN
BITCOIN
reklam

Göçmen kaçakçılığı yapan şahıslara operasyon

Yayınlanma Tarihi : Google News
Göçmen kaçakçılığı yapan şahıslara operasyon
reklam

Hatay Emniyet Müdürlüğü ekipleri, insan kaçakçılığına yönelik yaptığı çalışmalar neticesinde Belen’de durdurdukları bir araçta, yaptıkları aramada ülkeye kaçak yollarla girdikleri belirlenen 8 yabancı uyruklu şahıs ile il dışına çıkmak için Antakya otogarı çıkışında bekleyen 5yabancı uyruklu şahıs ve Kuzeytepe Mahallesi’nde bir metruk bina içinde saklanan 3 yabancı uyruklu şahıs olmak üzere 16 yabancı uyruklu şahıs yakalandı.

Ayrıca Antakya-Belen istikametinde polisin dur ihtarına uymayarak kaçmaya çalışan ve kovalamaca sonucu durdurulan araçta yapılan aramada 9 göçmen şahıs yakalandı. Olaylarla ilgili kaçak göçmen şahısların barınma ve nakillerini sağlayan A.D. ve N.K. tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Baskınla yakalanan göçmen şahıslar işlemleri sonrasında İl Göç İdaresi Müdürlüğüne teslim edilirken araçtan inip yaya olarak kaçan yabancı uyruklu S.E’yi yakalama çalışmaları devam ediyor.


Yerel Haberler kategorisinde bulunan hiçbir habere herhangi bir editoryal müdahalede bulunulmamıştır. Anadolu Ajansı, İhlas Haber Ajansı, Demirören Haber Ajansı tarafından hazırlanan tüm Hatay Haberleri, otomatik olarak servis edildiği şekilde bu sayfada yer almaktadır. Hatay Haberleri bölümünde yer alan haberlerin tamamının hukuki muhatabı haberi servis eden ajanslardır.

reklam

YORUM YAP