reklam
reklam
DOLAR
EURO
STERLIN
FRANG
ALTIN
BITCOIN
reklam

Hatay’da huzur uygulamaları devam ediyor

Yayınlanma Tarihi : Google News
Hatay’da huzur uygulamaları devam ediyor
reklam

Hatay emniyet Müdürlüğü il genelinde huzur operasyonlarına devam ediyor. Bu bağlamda İskenderun’da çeşitli noktalarda uygulama yapan polis ekipleri, 2 bin 445 kişinin GBT kontrolünün yanı ısra 967 araç ve 422 motosikletin kontrolünü yaptı.

Yapılan kontrollerde çeşitli suçlardan aranan 8 şahıs yakalandı. 19 şahsa yoklama kaçağı tebliği yapılırken 3 motosiklet trafikten men edildi. Yakalanıp gözaltına alınan şahıslardan 2’si sevk edildiği adli mercilerce tutuklandı.

Şahısların üst ve araçlarında yapılan aramalarda, 1 adet tabanca, 2 adet şarjör, 2 adet tüfek, 75 gram kannabinoid, 4 gram esrar, 63 adet captagon ve 1 gram metamfetamin ele geçirildi.


Yerel Haberler kategorisinde bulunan hiçbir habere herhangi bir editoryal müdahalede bulunulmamıştır. Anadolu Ajansı, İhlas Haber Ajansı, Demirören Haber Ajansı tarafından hazırlanan tüm Hatay Haberleri, otomatik olarak servis edildiği şekilde bu sayfada yer almaktadır. Hatay Haberleri bölümünde yer alan haberlerin tamamının hukuki muhatabı haberi servis eden ajanslardır.

reklam

YORUM YAP