reklam
reklam
DOLAR
EURO
STERLIN
FRANG
ALTIN
BITCOIN
reklam

Hatay’da uyuşturucu operasyonu: 7 kişi gözaltında

Yayınlanma Tarihi : Google News
Hatay’da uyuşturucu operasyonu: 7 kişi gözaltında
reklam

Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri İskenderun’da “torbacı”lara yönelik operasyon düzenledi. Torbacı diye tabir edilen sokakta uyuşturucu satan kişilere yönelik 6 ayrı adrese eş zamanlı operasyon düzenledi. Düzenlenen operasyonlarda S.S., F.B., T.E., B.Ç., E.Ş., A.E. ile Ö.Y.’yi yakaladı.

Gözaltına alınan torbacıların ikametlerinde ve araçlarında yapılan aramalarda 15 gram Esrar tohumu, 10.749 gram Esrar, 20 adet Neurontin hap, 39,5 gram Sentetik Kannobinoid, 807 adet Captogon, 1 adet Tüfek, bin 191 adet Ectasy, 2 adet Hassas Terazi, 852 Adet Galara 100 adet Fişek, 1 adet Pres makinası, Çok sayıda paketleme malzemesi ve 250 bin TL Uyuşturcu madde ticaretinden elde edildiği değerlendirelen para ele geçirildi.

Yakalanan şüphelilerden S.S., B.Ç., T.E. ile F.B. hakkında TCK’nın 191. Maddesinden adli işlem yapılırken, Ö.Y. ile E.Ş. hakkında TCK 188. maddeden adli işlem yapılarak gözaltına alındı. A.E. hakkında ise adli işlem yapılmıştır.


Yerel Haberler kategorisinde bulunan hiçbir habere herhangi bir editoryal müdahalede bulunulmamıştır. Anadolu Ajansı, İhlas Haber Ajansı, Demirören Haber Ajansı tarafından hazırlanan tüm Hatay Haberleri, otomatik olarak servis edildiği şekilde bu sayfada yer almaktadır. Hatay Haberleri bölümünde yer alan haberlerin tamamının hukuki muhatabı haberi servis eden ajanslardır.

reklam

YORUM YAP