reklam
reklam
DOLAR
EURO
STERLIN
FRANG
ALTIN
BITCOIN
reklam

Polis bir hırsızlık olayını daha çözdü

Yayınlanma Tarihi : Google News
Polis bir hırsızlık olayını daha çözdü
reklam

Hatay’ın İskenderun ilçe Emniyet Müdürlüğü bir hırsızlık vakasını daha çözdü. İsmet İnönü Caddesi’nde 2 Mart 2024 günü meydana gelen açıktan hırsızlık olayının şüphelisini yakalamak için çalışma başlatan ekipler, izledikleri güvenlik kamerası görüntülerinden hırsızın M.E. olduğunu tespit etti. Yaptığı kimlik tespit çalışmasının ardından M.E.’nin peşine düşen ekipleri yaptıkları operasyonla şüpheliyi yakaladı. 6 bin Amerikan doları, kimlik kartları ve bankamatik kartları çalan hırsız gözaltına alındı.

Gözaltında işlemleri tamamlanarak geçirildiği sağlık kontrolünün ardından adli mercilere sevk edilen M.E. tutuklama talebi ile hakim karşısına çıkartıldı.


Yerel Haberler kategorisinde bulunan hiçbir habere herhangi bir editoryal müdahalede bulunulmamıştır. Anadolu Ajansı, İhlas Haber Ajansı, Demirören Haber Ajansı tarafından hazırlanan tüm Hatay Haberleri, otomatik olarak servis edildiği şekilde bu sayfada yer almaktadır. Hatay Haberleri bölümünde yer alan haberlerin tamamının hukuki muhatabı haberi servis eden ajanslardır.

reklam

YORUM YAP