reklam
reklam
DOLAR
EURO
STERLIN
FRANG
ALTIN
BITCOIN
reklam

BESİCİLERİMİZE DESTEKLERİMİZ DEVAM EDECEK

Yayınlanma Tarihi : Google News
BESİCİLERİMİZE DESTEKLERİMİZ DEVAM EDECEK
reklam

ÖMER ERDAL ÇELİK;
“HAYVAN BESİCİLERİMİZE DESTEKLERİMİZ DEVAM EDECEK”

AK Parti Kırıkhan Belediye Başkan Adayı Ömer Erdal Çelik, 28 Şubat 2024 tarihli programının 2. Ayağında hayvan pazarındaki esnafları ziyaret etti.

Ömer Erdal Çelik, ziyarette besici esnafların sorunlarını dinleyip çözümleri noktasında talepleri alıp istişarelerde bulundu.

Ömer Erdal Çelik, besici esnaflarla yaptığı toplantıda; ” Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın destekleri ile toplumumuzun her kesimine olduğu gibi hayvan besiciliği ile uğraşan vatandaşlarımıza da her daim destek olmuştur. Cumhurbaşkanımız ve hükümetimiz hayvan besiciliğini teşvik etmek amacı ile hibe yollu hayvan desteği de sağladı.

Özellikle 6 Şubat depreminin ardından bütün deprem bölgeleri dahil ilçemizde de depremde hayvanları telef olan vatandaşlarımıza büyükbaş ve küçükbaş hayvan desteğinde bulunuldu.

Hayvan desteklerinin haricinde yıkılan ahırların inşasında, yem ve gübre destekleride sağlandı.

Hükümet olarak hayvan besicilerimize 22 yıldır süregelen destek geleneğimizi 31 Mart’tan sonra bizler de yine Cumhurbaşkanımızın destekleri ile bu geleneği sürdüreceğiz.

AK Parti olarak 22 yıldır vatandaşlarımıza verdiğimiz her sözü tuttuk.

Ve aynı şiar’la sözlerimizi tutmaya devam edip sizlere destek olup sizlerin yanında olmaya devam edeceğiz.

Ancak bir yandan da şehrimizi en kısa sürede ayağa kaldırmamız gerekiyor.

Bunun için de Hatay Büyükşehir Belediyesi’nde kendi evladımız olan Mehmet Öntürk, Kırıkhan Belediyesi’nde yine sizlerin evladı ve kardeşi olan Ömer Erdal Çelik’in bütünleşmesi şarttır.

Yürekten inanıyorum ki, bütün hemşerilerimiz Hatay’ın ve Kırıkhan’ın geleceği için işi şansa bırakmayacak ve doğru karar ile çocuklarına sağlam bir gelecek bırakacaktır.” Dedi.

Yapılan bu güven verici konuşmanın ardından hayvan besicisi vatandaşlarımız ve hayvan pazarı esnafları da 31 Mart’ta Mehmet Öntürk’e ve Ömer Erdal Çelik’e tam destek sözü verdiler.

reklam

YORUM YAP