reklam
reklam
DOLAR
EURO
STERLIN
FRANG
ALTIN
BITCOIN
reklam

Hatay merkezli 4 ilde

Yayınlanma Tarihi : Google News
Hatay merkezli 4 ilde
reklam

İl Jandarma Alay Komutanlığı, uyuşturucu ile mücadele kapsamında 3 aylık bir çalışma yaptı. Uyuşturucu ticareti yaptığını belirlediği şüphelileri 3 ay boyunca teknik ve fiziki takibe alan Jandarma ekipleri, şüphelilere yönelik Hatay merkezli, Gaziantep, Bursa ve Antalya illerinde eş zamanlı operasyon düzenledi.

Jandarma toplam 4 ilde düzenlediği operasyonlarda muhtelif miktarlarda uyuşturucu ele geçirirken, 26 zehir tacirini de yakalayarak gözaltına aldı.

Gözaltına alınan 26 şüpheli şahıs yapılan sağlık kontrollerinin ardından adli mercilere sevk edildi. İl Jandama7dan yapılan açıklamada, “Toplumumuzun sağlığını tehdit eden uyuşturucu operasyonlarına halkımızın da desteğiyle inançlı, inatçı ve kararlı bir şekilde devam edilmektedir.” denildi.


Yerel Haberler kategorisinde bulunan hiçbir habere herhangi bir editoryal müdahalede bulunulmamıştır. Anadolu Ajansı, İhlas Haber Ajansı, Demirören Haber Ajansı tarafından hazırlanan tüm Hatay Haberleri, otomatik olarak servis edildiği şekilde bu sayfada yer almaktadır. Hatay Haberleri bölümünde yer alan haberlerin tamamının hukuki muhatabı haberi servis eden ajanslardır.

reklam

YORUM YAP