reklam
reklam
DOLAR
EURO
STERLIN
FRANG
ALTIN
BITCOIN
reklam

Hatay’da yapılan uygulamalarda 8 şüpheli yakalandı

Yayınlanma Tarihi : Google News
Hatay’da yapılan uygulamalarda 8 şüpheli yakalandı
reklam

Hatay Emniyet Müdürlüğü il genelinde uygulamalarını sürdürüyor. İskenderun ilçesinin çeşitli noktalarında yapılan bir günlük uygulamalarda Hatay polisi bin 133 şahsın kimlik sorgulamasını yaptı. 521 araç 132 motosikleti kontrol eden polis ekipleri, yaptığı kontrollerde 4’ü aranan 8 şüpheliyi yakaladı. 9 yoklama kaçağına tebligat yapıldı. Gözaltına alınan şahıslardan 1’i sevk edildiği adli mercilerce tutuklandı.

Yakalanan şahısların üst ve araçlarında yapılan aramalarda, 2 adet ruhsatsız tabanca, 9 adet fişek, 39 gram cannabinoid maddesi, 2 gram esrar maddesi ve 5 gram metamfetamin, hırsızlık konusu kimlik, banka kartları ve 6000 dolar para ele geçirildi.


Yerel Haberler kategorisinde bulunan hiçbir habere herhangi bir editoryal müdahalede bulunulmamıştır. Anadolu Ajansı, İhlas Haber Ajansı, Demirören Haber Ajansı tarafından hazırlanan tüm Hatay Haberleri, otomatik olarak servis edildiği şekilde bu sayfada yer almaktadır. Hatay Haberleri bölümünde yer alan haberlerin tamamının hukuki muhatabı haberi servis eden ajanslardır.

reklam

YORUM YAP