reklam
reklam
DOLAR
EURO
STERLIN
FRANG
ALTIN
BITCOIN
reklam

ÖMER ERDAL ÇELİK; “BELEDİYECİLİK AK PARTİ’NİN İŞİDİR”

Yayınlanma Tarihi : Google News
ÖMER ERDAL ÇELİK; “BELEDİYECİLİK AK PARTİ’NİN İŞİDİR”
reklam

ÖMER ERDAL ÇELİK; “BELEDİYECİLİK AK PARTİ’NİN İŞİDİR”

AK Parti Kırıkhan Belediye Başkan Adayı Ömer Erdal Çelik, AK Parti Belediyeciliği ile ilgili değerlendirmelerde bulundu.

ÖMER ERDAL ÇELİK;

Değerli hemşerilerim. Türkiye 2002 yılından bugüne kadar Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın liderliğinde Dünya lideri ülke konumuna gelmiştir.

Hükümetimiz ile birlikte Türkiye genelinde Ak Parti Belediyelerinin olduğu Büyükşehirler, iller, ilçeler ve beldelerimiz modern bir şehir haline gelmiştir. İnsanlarımızın da yaşam kalitesi artarak huzurlu, mutlu ve Müreffeh yaşam şartlarına sahip olmuştur.

Bu işin en büyük sırrı ise; Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın insan odaklı hizmet anlayışının Türkiye genelinde Ak Parti belediyelerinin düstur edinmesi ve özellikle verdiği her hizmet sözünü hayata geçirmiş olmasıdır.

Yaşanan 6 Şubat depreminden sonra dahi Cumhurbaşkanımız ve Cumhur ittifakı hükümetimiz vatandaşlarımıza sahip çıkmıştır.

İlk etapta ivedilikle vatandaşlara gerekli çadır, Sahra hastaneleri başta olmak üzere sağlık hizmetleri, yaşamsal malzemeler gıda başta olmak üzere nakdi yardımları esirgememiştir.

Ve halen nakdi yardımlara devam etmektedir.

Yine ivedilikle Konteyner Kentler kurulmuş ve eş zamanlı Kalıcı Konut ve köy evleri yapımına başlanmıştır. (580 Adet Kalıcı konut kuraları çekilmiştir.)

Cumhurbaşkanımızın düsturu ve Ak parti belediyeciliği hizmet anlayışı ile bizler de ilçemizi en kısa sürede ayağa kaldırmak için yola çıkmış durumdayız.

Değerli hemşehrilerim. Allah’ın izni, Sizlerin destekleri ile 31 Mart’tan sonra acilen altyapı sorunlarımızı çözüp üst yapı hizmetlerini de çok kısa sürede bitirmeyi hedefliyoruz.

Kalıcı konut çalışmalarının da hızlandırılması ile birlikte, rezerv alanları ve yerinde dönüşüm çalışmalarını da elimizden geldiği kadarıyla kısa sürede tamamlayacağız.

Bütün bunların yanı sıra yıkılan Camilerimizi hayırsever vatandaşlarımızın da destekleriyle yeniden inşa edip yanlarına taziye evleri ve köy odası yapacağız.

Refüj ve bulvar çalışmalarımızı hızlandırıp ilçemizi Cennet bahçesine çevireceğiz.

Gölbaşı gölünün restorasyonu ile turizme açılmasını sağlayacağız.

Marangoz esnaflarımız için mobilyacılar sitesini en kısa sürede hizmete sunacağız.

Kadınlarımıza yönelik üretime dayalı tesisler oluşturup kadınlarımıza da istihdam alanları açacağız.

Yine istihdama dönük çalışmalarımız ile Kırıkhan’daki işsizlik sorununu büyük ölçüde çözmeye çalışacağız.

Değerli hemşehrilerim;” 3 yıl sonra Kırıkhanımızı tanınmayacak şekilde güzelleştireceğimize ve bunun için ne gerekiyorsa yapacağıma söz veriyorum.

Çünkü bir kez daha söylüyorum;

“BELEDİYECİLİK AK PARTİ’NİN İŞİDİR.”

Çok önemli bir hususta bu hizmetlerin söz verdiğimiz gibi çok kısa sürede hayata geçebilmesi için;

“Hatay Büyükşehir Belediyesinde Mehmet Öntürk ve Kırıkhan Belediyesi’nde Ömer Erdal Çelik’in bütünleşmesi şarttır.”

GELECEĞİNİ ÇÖPE ÇAMURA ÇUKURA TESLİM ETME KIRIKHAN

Değerli hemşehrilerim;

“Cumhur İttifakı Belediyelerinin haricindeki muhalefet Belediyecilik anlayışına baktığımız zaman susuzluk, çöp, çamur, çukur hizmet anlayışı, ayrıca alt yapı ve üst yapının olmadığı bir hizmet anlayışı sergilemiştir.

Yani insan odaklı hizmet yerine şahsi İkbal ve siyasi İstikbal politikaları ön plana çıkmıştır.”

6 Şubat depreminden sonra dahi mevcut Büyükşehir Belediye Başkanı ortadan kaybolmuş bu zor günlerde halkını susuz bırakmış hiçbir hizmet yapmamıştır.

Bütün hemşerilerimiz AK Parti belediyecilik anlayışını da görmüştür. Çöp, çukur, çamur hizmet anlayışını da görmüş ve yaşamıştır.

Ve hala yaşamaktadır.

İnanıyorum ki hemşerilerimiz kendilerinin ve özellikle çocuklarının geleceğini riske atmayacaktır.

31 Mart’ta en doğru kararı verecektir.

Aziz hemşerilerim;

Seçim çalışmalarına başladığımız ilk günden bugüne kadar şahsıma ve Büyükşehir Belediye Başkan adayımız Mehmet Öntürk’e destek olan herkese teşekkür ediyor, sevgi ve saygılarımı sunuyorum.” Dedi.

reklam

YORUM YAP