reklam
reklam
DOLAR
EURO
STERLIN
FRANG
ALTIN
BITCOIN
reklam

Yalçın: Bu dönem sahaya daha güçlü ineceğiz

Yayınlanma Tarihi : Google News
Yalçın: Bu dönem sahaya daha güçlü ineceğiz
reklam

AK Parti İl Başkanı Mustafa Erdoğan’ın, ilçe ziyaretinde düzenlenen toplantıda konuşan Yalçın, 31 Mart’ta aldıkları oy oranı ile Yayladağı’nın Hatay şampiyonu olduğunu belirterek,”En önemlisi de bu seçimlerde Cumhur ittifakımızın 10 yıllık Hatay Büyükşehir Belediyesi özlemini sona erdi. Bu yüzden Yayladağı belediyesi olarak, Hatay Büyükşehir Belediyesi ile el ele vererek, sahaya daha güçlü ineceğiz” dedi.

İL BAŞKANIMIZ AMELİYATI BAŞARIYLA BİTİRDİ

AK Parti İl Başkanı Mustafa Erdoğan’in iyi bir cerrah olduğunu hatırlatan Başkan Yalçın, “31 Mart’ta yapılan yerel seçimlerde sizlerin destekleriyle aldığımız oy oranı ile Yayladağı olarak Hatay’ın şampiyon ilçesi olduk. Desteklerinizden ötürü herkese sonsuz teşekkürlerimi sunuyorum. En önemlisi de Hatay Büyükşehir Belediyesi’ni de sizlerin destekleriyle Cumhur İttifakı’na kattık. Buradan il başkanımızın da iyi bir cerrah olduğunu hatırlatayım. İlçelerimizi tasarlarken, ilimizde ilmek ilmek sahaya işledi ve ameliyat kısa ve başarılı olmuş oldu. Çok güzel oldu Hatay Büyükşehir Belediyesi’ne de kattı. Sizlerin destekleriyle Cumhur ittifakımızın 10 yıllık büyükşehir belediyesi özlemi bitmiş oldu.”

Yalçın, “Bizler yeni dönemde seçim süreci boyunca mahallelerimizde verdiğimiz sözleri unutmayacağız. Sizler sözünüzü tuttunuz, sözünü tutma sırası artık icra makamında. Mahallelerimizden destek isterken, Hatay Büyükşehir Belediyesini alacağız ki köylerimizin büyük şehir belediyesinin uhdesinde olan hizmetleri tek tek hayata geçireceğiz. Bağlantı, yolları, içme suları, alt yapı, kanalizasyon ve mezarlıklar gibi önemli hizmetler için Büyükşehir Belediyesi başka partide olduğu için yapamıyorduk. Hep bir uyuşmazlık var diyorduk. Cumhurbaşkanımız da aday tanıtım toplantısında yerel yönetimlerle merkezi hükümet el ele olursa çözülemeyecek hiçbir şeyin olmadığını ifade etmişti.”

SEÇİM SONRASI ANKARA’DA SOLUĞU ALDIK

Seçim sonrasında merkezi hükümetten desek istemek için Ankara’da soluğu aldıklarını belirten Başkan Yalçın, “Merkezi hükümetimizden Cumhur ittifakı belediye başkanı olarak destek destek istedik. Hatay Büyükşehir Belediyesi’nin hizmet eksikliğini çekiyorduk. Hatay Büyükşehir Belediyesi 10 yıl sonra Cumhur İttifakı’nın eline geçti. Şimdi orada epey bir çalışma var. Tabi bizlerde bu süre içerisinde kendi aramızda Yayladağı Belediyesi ile Büyükşehir Belediyesi arasında koordinasyonu kurmak için, koordinasyon merkezi ile devamlı görüşme halindeyiz. Bu dönem sahaya inşallah daha güçlü ineceğiz.”

YAYLADAĞI’NI 5 BÖLGEYE BÖLECEĞİZ

Yalçın, Geçen dönem Yayladağı Belediyesi’nin bir sahası vardı. Hatay Büyükşehir Belediyesi ile birlikte Yayladağı’nı 5 bölgeye bölüp, 5 bölgede hiçbir eksik kalmayana kadar hizmet edeceğiz. Bundan hiçbir şüpheniz olmasın. Bu genç kardeşinizde sizin her zaman hizmetkarınız. Artık seçimler sona erdi. Sıra hizmet sırasında. Bizler kendi rutin hizmetlerimizi yapıyoruz. Büyükşehir Belediyemizle gerekli organizasyonu oluşturduktan sonra, Büyükşehir Belediyesi ile el ele ererek hizmetlere devam edeceğiz. Şu an bir geçiş süreci yaşıyoruz. Bu yüzden Hatay Büyükşehir Belediyesine biraz zaman tanımamız gerekiyor. Hatay Büyükşehir Belediyesi yeniden yapılandırmasını bitirdikten sonra hizmetlere el ele ererek başlayacağız. Artık herkesin belediye başkanıyız, bize oy vereninde vermeyeninde. Hiç kimseyi ayırt ermeden hizmet edeceğiz. Hizmette ayrımcılık yapmayacağız. Mahallelerimizdeki eksiklerimizi bir bir tamamlayacağız. Önümüzdeki 5 yıl içinde Hatay büyükşehir Belediyemizle el ele vererek merkezi hükümetimizden alacağımız destekle yapacağımız hizmetlerle Yayladağı’mızı gerçek manada parmakla gösterilecek ilçe yapacağız. Bu konuda hiç şüpheniz olmasın.” diye konuştu.


Yerel Haberler kategorisinde bulunan hiçbir habere herhangi bir editoryal müdahalede bulunulmamıştır. Anadolu Ajansı, İhlas Haber Ajansı, Demirören Haber Ajansı tarafından hazırlanan tüm Hatay Haberleri, otomatik olarak servis edildiği şekilde bu sayfada yer almaktadır. Hatay Haberleri bölümünde yer alan haberlerin tamamının hukuki muhatabı haberi servis eden ajanslardır.

reklam

YORUM YAP